Ознака: ЛЕАР КОРПОРАЦИЈА

Вести

Груевски: Отворањето на „Леар“ е сериозен инпут во намалувањето на невработеноста во полошки регион

Отворањето на Леар за овој регион, за Тетово, Гостивар, целиот полошки регион ќе биде многу значајна работа затоа што ќе се вработат најмалку 2000 луѓе како директни вработувања. Плус ќе […]