Ознака: ЛЕАР

Вести

Леар отвора нова фабрика во Македонија: До 3000 нови вработувања

Министерот Веле Самак заедно со највисокиот менаџмент на американската компанија Леар во присуство на претставници на Владата на Република Македонија и локалната самоуправа ќе го назначат отворањето на новоизградената фабрика […]