Ознака: Леа

Живот

Ги прогласија за најубави близначки во светот, но како изгледаат осум години подоцна?

После пропаднатиот прв обид, Жаки била нервозна околу прашањето за враќање на девојчињата во модната индустрија. Сепак, кога девојчињата наполниле седум години, работите се промениле. Жаки го поделила моментот кога […]