Ознака: лебед

Занимливости

Британските полицајци “уапсиле” гневен лебед поради застој во сообраќајот

Полицајците во Кембриџшајр спасиле лебед кои се наоѓал на автопатот, а потоа на нивниот Твитер профил објавиле фотографии со хумористичен опис дека лебедот е задржан во притвор поради предизвикување на […]