Ознака: леб и сол

Сцена

Концерт на Леб и сол и оркестарот на Камерната опера во Благоевград

Во рамки на прославата на Европскиот ден на соработка оваа година на 10-ти септември 2016 година (сабота) на градскиот плоштад во прекрасниот туристички центар, градот Банско, Р. Бугарија од 20 […]