Ознака: левитирање

Видео

Поставил камера во соба и ја снимал девојка му како спие: Го облеа ЛАДНА ПОТ откако го погледна видеото!

Ова е потполно необјасниво. На Јутјуб постојат бројни морничави снимки, а една од нив прикажува девојка која среде сон се издигнува и левитира над кревет.Оваа снимка предизвика бројни коментари. Голем […]