Ознака: легализациија

Вести

Од 2.079 барања за легализација во Чешиново – Облешево решени 466

Иако поднеле документи за легализација на дивоградби, дел од граѓаните на Чешиново – Облешево се уште не ги копмплетирале барањата. Поради тоа, велат од Општината, процесот од многу бавно.– Од доставените […]