Ознака: легимитет

Вести

МК: Алаѓозовски нема право, ни легитимитет да бара поништување на резултатите по конкурс на една државна институција

Министерството за култура најостро реагира на изјавите на господинот Роберт Алаѓозовски.   Господинот Роберт Алаѓозовски нема право, ниту легитимитет како претседател на Комисијата за култура на СДСМ да бара поништување на […]