Ознака: легитимно избран

Македонија

Младен Чадиковски легитимен претседател на ЗНМ

На вчера одржаната конститутивна седница Управниот одбор на Здружението на новинари на Македонија со автентично толкување на Статутот на организацијата, го прогласи Младен Чадиковски за легитимно избран претседател, со мнозинство гласови […]