Ознака: ЛЕГИЈА НА ЧЕСТА

Вести

СДСМ формира контра здружение „Легија на честа“ за одбрана на Тиранската платформа

СДСМ и Зоран Заев со цел да ја одбранат Тиранската платформа која во целост ја прифатија формираат контра граѓанско здружение наречено „Легија на честа“ составено од докажани соросови активисти кои […]