Ознака: легнување

Живот

Никогаш не легнувајте гладни, еве каков хаос можете да направите во организмот!

Што се случува во нашето тело кога одиме на спиење со празен желудник? Многумина одат во кревет со празен желудник, не јадат со часови пред спиење. Без оглед на причината, […]