Ознака: ледено

Занимливости

Шокантно: За две години почнува нова ледена доба

Според податоците, кој ги имаме, температурата ќе започне да паѓа од 2014 години. Најниската температура на Земјата ќе биде измерена  околу 2055 година или плус минус 11 години, вели научникот […]