Ознака: леден бран

Вести

Надлежните подготвени за поларен бран кој доаѓа кон Македонија

Во наредниот период од 6 до 7 дена не` очекува драстична промена на времето поради наидување на поларен бран од северо-западна Европа. Овој бран ќе започне денес попладне, ќе ги […]