Ознака: Лед Цепелин

Издвојуваме

Филмови за Роберт Плант- Лед Цепелин, и трибјут за Леонард Коен на Скопје Синема Сити- Загревање

Филмови за Роберт Плант- Лед Цепелин, и трибјут за Леонард Коен на Скопје Синема Сити- ЗагревањеДенес и утре во Кинотека на Македонија со почеток од 20 часот ќе се одржи […]