Ознака: лежечки полицаец

Скопје

НОВИ „ЛЕЖЕЧКИ ПОЛИЦАЈЦИ“ ВО КАРПОШ 4 ОКОЛУ ООУ „П.П.АРСОВ“

Општина Карпош постави нов „лежечки полицаец“ во населбата Карпош 4, околу основното училиште „Петар Поп Арсов“, во должина на улицата „Разловечко востание“, а во тек е поставување на ваков тип […]