Ознака: Лек Авиган

Вести

Лекот Авиган на располагање на здравствените власти, потребно е поригорозно спроведување на мерките

Последниот здравствен билтен за изминатите 24 часа, со направени 665 тестирања, регистрира 90 нови случаи со Ковид-19, најмногу во: Скопје-36, следат Охрид со 13 и Струга со 10 новодијагностицирани. Починаа […]