Ознака: лек против менструални болки

Живот

ПОДОБРО И ОД ТАБЛЕТИ: Рецепт за најстариот лек против менструални болки

Менструалниот циклус кај жената постоел многу време пред лекарите да смислат лек за болката предизвикана од овој месечен период. Токму народната медицина била таа по која посегнувале жените. Ви претставуваме […]