Ознака: лек Фавипир

Вести

Неделава лекот Фавипир и во македонските аптеки

Лекот Фавира или Фавимол, со генеричко име Фавипивир, кој досега нелегално се внесуваше од Косово како антивирусен лек што помага и против коронавирусот, неделава ќе се најде и во македонските […]