Ознака: лек

Живот

Овој ЛЕК го пијат сите трудници, а не знаат дека последиците по бебето можат да бидат СТРАШНИ!

Внимавајте!Шпанските истражувачи утврдиле дека децата кои се изложени на овој лек во мајчинската утроба, често имаат проблеми со внимание, па се склони на аутизам. Лековите на база на ацетаминофен, една […]

Живот

Намалете го ПРЕКУМЕРНОТО потење!

Еден од најголемите проблеми во текот на топлите денови секако е непријатното потење, кое не само што делува нехигиенски, туку ја нарушува и самодовербата и социјалниот живот на поединецот.Покрај секојдневното […]

Живот

Докторите му препишале лек по кој состојбата му станувала ПОЛОША. Неговата мајка одлучила…

Малите сипаници ги имаат искусено речиси сите, обично како деца. Црвените точки кои чешаат се иритирани, но состојбата лесно се лекува и не е нешто што може да го загрози […]

Живот

Држете парче ЛУК на вашата кожа и гледајте што се случува…Резултатите ќе ве изненадат

Држете парче лук на вашата кожа и гледајте што се случува…Резултатите ќе ве изненадатКако да го користите лукот Втријте го лукот на мал дел од вашата кожа за да видите […]

Живот

Кога НЕ СМЕЕТЕ да ја употребувате КУРКУМАТА како ЛЕК?!

Често се претпоставува дека доколку е нешто природно, не може да предизвика никакви нус појави, а особено не куркумата. Куркумата е трет најопасен зачин, бидејќи има бројни здравствени предности има […]

Живот

Секој дома го има ОВОЈ ЛЕК за испукани капилари, но многу луѓе НЕ знаат за него

Испуканите капилари се непријатна и лоша појава под кожата, која не само што не изгледа убаво туку остава и други последици па се чувствуваме непријатно и секогаш мора да носиме […]