Ознака: лепче

Кулинарство

Како да направите совршени лепчиња за хамбургер?

Нема добар хамбургер без добро лепче!Дали знаете дека постои една состојка кој може во целоснос да го промени вкус лепчето за хамбургер? Главно прашање е дали да се користи  зејтин […]

Занимливости

Обичаи за Духовден- еве што треба да сторите!

Во сабота   верниците ќе го одбележат  празникот Духовден, на овој ден народот верува во повеќе обичаи. На некои места низ Македонија, домаќинките во петок пред зори месат мали благи лепчиња, […]