Ознака: летало

Видео

ВИДЕО: Дали вселенско летало падна во Тихиот Океан?

Вселенското летало кое е забележано на снимкава ги крши сите правила, бидејќи е евидентирано како паѓа во Тихиот Океан. Се разбира, доколку навистина се работи за вселенско летало, а не […]