Ознака: летен и зимски одмор

Издвојуваме

Летниот и зимскиот одмор во Маврово, подостапни од било кога

Во Маврово, на падините на прекрасната Бистра, се наоѓа новоизградениот Станбен комплекс Маврово. Со поглед кон Мавровското езеро и зелените предели на планината, комплексот нуди единствени поволности за идните сопственици. […]