Ознака: летна салата

Кулинарство

Летна салата од тестенини и зеленчук

Како да подготвите освежителна салата со тестенини и зеленчук, идеална за консумација во летните месеци? Потребни состојки: -500 г макарони -зеленчук, пченка, грашок -150 г овчо или мешано сирење -200 […]