Ознака: летна сезона

Балкан

Хрватска од идната недела ја отвора летната туристичка сезона

Откако хрватскиот министер за туризам го претстави планот за отворање на летната туристичка сезона, во кој се предвидува дека до крајот на мај патувањето ќе биде олеснето за Словенија, Австрија, […]

Сцена

Лила во жешко издание и длабоко деколте ја отвори летната сезона

Познатата водителка Лила Филиповска пред почетокот на летната сезона веќе успеа да посети неколку места за одмор каде го покажа своето вито тело. Па така Лила и овојпат ги остави […]

Издвојуваме

Летна и зимска сезона во Маврово

Распослан на падините на планините Кораб, Дешат, Шар Планина и Бистра, Националниот парк Маврово е најголемиот национален парк во Македонија. Исполнет со богата флора која вкучува преку 1000 различни видови […]