Ознака: лечење на рак

Живот

Знаете ли зошто лекарите ги поттикнуваат родителите да ги чуваат бебешките заби на нивните деца!

Дали некогаш сте ја одигра играта за забот и самовилата со вашите деца? Онаа каде што ќе ги натерате да го сокријат новиот расклатен бебешки заб под перницата, така што […]