Ознака: Лејн Ретклиф

Живот

ПРОТРИЈТЕ ГИ ОЧИТЕ: Таа јаде по 51 банана на ден. Погледнете како изгледа!

Оваа девојка Австралија го запали интернетот со својот изглед и начинот на кој постигна совршена линија.Нејзината формула е диета која уклучува голем број на банани, затоа е дури и предмет […]