Ознака: Лејтон Бич

Занимливости

Мистериозно суштество снимено на плажа, жителите велат дека е “убиец на кучиња“

Мистериозно суштество на плажа недалеку од австралискиот Перт заврши на социјалните мрежи, а лицето кое го сними, ги замоли луѓето да му ’помогнат да ја идентификуваат„ оваа работа што изгледа […]