Ознака: Ле Поен

Македонија

Ле Поен: Кукавичлукот на Франција на Балканот

Во уреднички коментар за угледниот француски весник „Ле Поен“, новинарот Лук де Бароше ја нарекува „кукавичлук“ француската блокада на Македонија и Албанија минатата недела во Брисел. – Во миг кога […]