Ознака: либидо

Љубов и секс

Внесете свежина со нежно допирање по телото на партнерот

За добра масажа најважна е подготовката. Значи, пред се, направете атмосфера, пуштете тивка и релаксирачка музика, изгаснете го светлото, запалете миризливи свеќи … На ред е креветот – ставете некоја […]

Љубов и секс

Спиритуален секс за подолготрајно уживање

Сексот не мора да биде исклучиво телесно искуство. Книгите како што е “Кама Сутра” всушност многу повеќе се концентрираат на спиритуалното уживање отколку на она по што најмногу ги знаеме […]