Ознака: Лиле Стефанова

Вести

ФОТО: Чашка ракија за продуктивен ден на обвинителките од СЈО

Специјалните обвинители на Kатица Јанева, во опуштена атмосфера со чашка ракија во рака го поминуваат денот.- Овие фотографии кои стигнаа до нашата редакција, покажуваат дека специјалните обвинителки Лиле Стефанова и […]