Ознака: лилјак

Живот

Не сте виделе вакво нешто! – Нема да ви се верува големината на ова животно кое најверојатно го донесе коронавирусот!

Луѓето околу светот останаа без зборови кога ја видоа оваа фотографија. Нема да ви се верува колкав е овој редок азиски лилјак. „Големиот златнокрунест лилјак“ беше сликан во Филипините па […]

Занимливости

Фотографиите од лилјак со големина на човек ги исплашија луѓето: “Јас би ја напуштил земјата”

Луѓето ширум светот останале згрозени од големината на овој огромен лилјак. Животното било фотографирано на Филипините, а фотографиите станале вирални на социјалните мрежи каде многумина не можеле да поверуваат дека […]

Занимливости

5 (не)точни факти

Колку пати сте се нашле во ситуација да убедувате некого во нешто, а притоа да немате аргументи, а главното образложение да ви биде дека “тоа е едноставно така”? Колку факти […]