Ознака: Лил и Дорис

Занимливости

95-годишни близначки тврдат дека многу пиво и малку секс се клуч за долговечност!

Со лименки пиво во рака и колбаси на маса, 95-годишните близначки Лил и Дорис ја откриваат тајната за нивната долговечност. Додека многумина го живеат животот внимавајќи на телесната тежина, здравата […]