Ознака: лимони

Живот

Не смеат да се зголемат цените на лимон, портокал, мандарини, грејпфрут и клементина во Македонија

На предлог на Министерството за економија, Владата на Македонија на денешната седница донесе Одлука за замрзнување на цените на лимон, портокал, мандарина и грејпфрут и клементини. Според Одлуката за посебни […]

Живот

Почнете да го замрзнувате лимонот

Според некои последни научни истражувања се покажало дека лимонот превентивно го запира развојот на клетките на ракот, особено ракот на дојка.Научниците нагласуваат дека лимоните не смеете да ги фрлате откако […]

Живот

Ставете 3 лимони во аглите од собите – звучи лудо, но животот драстично ќе ви се смени!

Многумина не веруваат во моќта на позитивното и негативното размислување или позитивната и негативната енергија. Сепак, иако не сте свесни, со своето размислување влијаете на исходот на некои ситуации во […]