Ознака: лиснат зеленчук

Здравје

Овој лиснат зеленчук е чисто злато: Го зајакнува имунитетот, го регулира крвниот притисок и ја подобрува работата на цревата

Зелената салата е богата со минерали како калиум, калциум и натриум. Исто така содржи и голема количина на витамини – изобилува со витамин Ц кој го штити организмот од настинки […]