Ознака: лицемерие

Избор на уредникот Издвојуваме

Хронологија на лицемерието или како се лажат и замајуваат членовите на ВМРО-ДПМНЕ

Хронологија на лицемерието или како се лажат и замајуваат членовите на ВМРО-ДПМНЕ Мала ретроспектива: 27 февруари 2018. 15.000 души на студ и снег протестираат против идејата за промена на името. […]

Видео Политички партии

Влатко Ѓорчев и Никола Мицевски гласале за АРМИЈА НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА? – говореше Нола Исмајловска

Влатко Ѓорчев и Никола Мицевски гласале за АРМИЈА НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА? Како и друго 5 пратеници на ВМРО-ДПМНЕ. Како што може да се види во видеово за ова беа обвинети […]

Издвојуваме

Македонска новогодишна честитка – чисто лицемерие и непотребно губење на време

Може ќе ви делува радикално но ова што ќе го прочитате како став за нашата нова година, за нашиот однос и за тоа какви навистина сме, е далеку поблиску до […]

Коментари

Мизерно додворување за гласови. Влатко Ѓорчев се надмина во коленичењето пред студеничанците Сабри, Берат и Ајетула

Он е познат дека кога ќе влезе во „филм“ дека прави нешто вредно, затоа што горе долу нема направено ништо вредно за овие 12-13 години како пратеник во Собранието на […]

Вести Македонија

Врвно политичко лицемерие: За Ѓорчев Законот за амнестија е политички пазар, ама гласал „за“

Пратеникот Влатко Ѓорчев во вечерашната дебата на телевизија Телма жестоко го критикуваше Законот за амнестија кој според него покажал дека еден човек е и судија и кадија во Македонија, за […]