Ознака: лозница

Балкан

Крици на неутешната мајка на Раденко кој почина од сепса: „Што ќе правам без тебе сине мој?“

Телото на трагично загинатото осумгодишно дете Раденко Никодиновиќ, кое во саботата почина од сепса што ја зафати неговата рака откако ја скрши, е донесено денеска во семејната куќа во селото […]

Балкан

Стигнаа првите резултати: Утврдени се пропусти при лекување на детето кое почина од скршеница на рака!

Д-р Добривоје Бојаниќ, ортопед во болница во Лозница, направил грешки и неуредно запишал кои процедури го користел при лекувањето на осумгодишниот Раденко Никодиновиќ, кој по скршеница на рака починал поради […]