Ознака: локдаун“

Вести

Една година од првиот „локдаун“ во Европа

Овој викенд се одбележува една година откако Италија беше прва во Европа што воведе блокада поради Ковид-19 – затворањето опфати одредени региони, како што се Ломбардија и Емилија-Ромања, и специфични […]