Ознака: “Лото“ водителката

Магазин

Згодната македонска “Лото“ водителка за крај на летото

Познатата македонска водителка, Марјана Станојковска која важи за една од најатрактивните јавни лица кај нас, без разлика дали е облечена во некоја елегатна тоалаета или само во костим за капење […]