Ознака: лоша миризба

Вести

Евакуација на станарите од зграда во Аеродром

Припадници на специјалните единици на МВР и на противпожарната служба на Град Скопје вечерва ги евакуираа жителите од зградата број: 15, влез 1 на булеварот ,,Кузман Јосифовски – Питу‘‘ во […]