Ознака: лоша навика

Живот

Интелигентните жени имаат една многу ужасна навика

За прв пат во последните сто години, жените имаат подобро резултати не тестовите на интелигенција, тврди Џејмс Флин, светски авторитет во подрачјето на овие тестирања. Тој ги прегледал тестовите за […]