Ознака: ЛОШ ИЗБОР

Избор на уредникот

Росоклија до Антонио: Христијан е плукнат Никола, лош ви е со него изборот!

Ценетиот и многу познат професор на Колумбија Јуниверзити Горазд Росоклија потврдува кој е Мицковски и колку лош избор е за ВМРО ДПМНЕ!!! Ова се детали од меѓусебната преписка на Росоклија […]