Ознака: лузер

Видео Издвојуваме

Муслиу: Мицковски му одговара на Заев со својата лузерска политика (видео)

Муслиу: Мицковски му одговара на Заев со својата лузерска политика (видео) Во свој настап на ТВ24 овие свои ставови ги искажа Алберт Муслиу. Подолу емисијата. https://www.facebook.com/24vesti.mk/videos/3284661378286821

Сцена

Северина наздрави за сите поранешни лузери во нејзиниот живот

Мега ѕвездата Северина неодамна гостуваше во емисија во Хрватска, која се снимаше во фабриката „Катран“. Таму, сопстевникот на фабриката, Марко Петрековиќ, донесе домашна ракија со цел да ја опушти Северина […]