Ознака: Луиз Ортиз

Живот

Му рекле дека има уште половина час живот, но…

Кога Луиз Ортиз (26) заминал на лекар поради неиздржливи главоболки, лекарите му соопштиле дека има уште половина час живот, бидејќи во неговиот мозок има паразит.Тој посетил лекар буквално во последен […]