Ознака: луис парк

Живот

Американски војник за малку ќе загинел на фронт за да улови покемон

Играта за мобилни телефони „Покемон Гоу“ го „збудали“ светот, бидејќи им овозможува на корисниците во реалниот живот да ја истражуваат околината и на одредени локации да фаќаат виртуелно суштество од […]