Ознака: луксузни автомобили

Живот

Зошто некои луѓе возат само луксузни автомобили?

Според податоците од последното истражување, постои причина зашто некои луѓе преферираат да возат само луксузни автомобили. До тој заклучок дојде Јан Ерик Лонквист, професор по психологија на Универзитетот во Хелсинки. […]