Ознака: лут сос

Видео

ДАЛИ Е НОРМАЛЕН? Се избањал во када полна со лут сос: Погледнете што му се случило!

Што нема да направат за слава…Дечкото од видеото е неверојатно луд. Наполнил када со лути сосови и влегол… Во кадата истурил точно 1.250 шишиња сос. Видеото има скоро 2 милиони […]