Ознака: лушпи

Живот

Овие лушпи ги фрламе, а многу се здрави: Помагаат за слабеење и помирен сон, а влијаат и на кожата

Лушпата од банана содржи многу важни витамини и минерали, а еве зошто треба да ја користите: Веќе знаеме дека бананите освен што се вкусни содржат високо ниво на калиум, но […]

Живот

Сите ги фрламе во корпата за отпадоци а не сме свесни дека се ЛЕК ЗА СЕ

Нормална постапка е кога кршиме јајца да ја фрламе лушпата во корпата за отпадоци. Но верувајте, ова е голема грешка! Доколку земете неколку лушпи од јајце, лимонов сок и масло, и оваа […]