Ознака: Маврово-Галичник

Вести Македонија

На патот Маврово-Галичник се расчистуваат снежните навеви

На патниот правец Маврово-Галичник има снежни навеви. Екипи на ЈП “Македонија пат“ работат на расчистување и целосно оспособување за сообраќај на овој патен правец. Работите ќе траат во наредните два до […]