Ознака: Магдалена Несторовска

Вести

Младите до Несторовска од СДСМ: Како не ви е срам, сакате да ја продадете Македонија!

Граѓаните се гневни и револтирани од антимакедонските политики на предавничката партија СДСм предводена од аболицираниот криминалец Зоран Заев.Во врска со предавничките дејствија и прифаќањето на албанската платформа од Тирана од страна […]