Ознака: маж и жена

Вицотека

Жената: – Каде си? Мажот: – Дома, мила…

Жената:– Каде си?Мажот:– Дома, мила….Жената:– Каде си?Мажот:– Дома, мила.– Сигурно?– Секако.– Ај вклучи го миксерот!– Ррррррррр!– Добро, драги.Следниот ден.– Каде си?– Дома, мила.– Сигурно?– Секако.– Вклучи го миксерот!– Ррррррррр!– Добро, […]

Живот

Исповед: Маж ми ми призна како сум го освоила – Да го знаеше ОВА, никогаш немаше да се ожени со мене…

Ви носиме една интересна исповед или приказна, како сакате, од анонимна жена од Белград. Јас мојот сопруг го воодушевив уште на првата наша средба. Имено мојот сопруг во една прилика неодамна […]

Вицотека

Жена се вратила доцна дома, тивко ја отворила вратата од спалната соба и…

Жена се враќа дома доцна навечер, тивко ја отвора вратата од спалната соба. Го кренала чаршафот и видела четири нозе…Жена се враќа дома доцна навечер, тивко ја отвора вратата од […]